Blog

Zijn natuurlijke producten echt natuurlijk?

Wij gaan allemaal bewuster om met wat wij in-en uitwendig gebruiken, wij zijn bewuster bezig met wat er  in voedingsstoffen en crèmes zit,

maar zijn natuurlijke producten ook echt natuurlijk?

De term natuurlijk betekent dat een product 1% natuurlijke ingrediënten moet bevatten, waaronder water, om zich natuurlijk te mogen noemen.

Het is dus alleen een marketing term! Ook is het belangrijk om te weten dat de krachtigste ingrediënten waaronder peptide synthetisch zijn.

 

 

By |Blog|Kommentare deaktiviert für Zijn natuurlijke producten echt natuurlijk?

Bescherm jezelf tegen zon-en daglicht

 

 Bescherm jezelf tegen zon -en daglicht

 Denk eraan je huid goed te beschermen !

Zelfs op bewolkte dagen wanneer er geen zonnestraaltje is te zien, kunnen schadelijke UV-stralen blijvende schade veroorzaken aan de huid. Dat weet nog niet iedereen ! De meeste denken dat er alleen bescherming nodig is,

By |Blog|Kommentare deaktiviert für Bescherm jezelf tegen zon-en daglicht

Waarom moet jij een serum gebruiken ?

Waarom moet jij een serum gebruiken?

Een huid heeft vanaf een bepaalde leeftijd extra voeding nodig om vrije radicale ( molecule veranderingen in de lucht) tegen te gaan, maar ook om fijne lijntjes of hyperpigmentatie te helpen verminderen.

In een serum zitten hoge concentraties werkstoffen.

Dermalogica heeft een geweldige nieuwe Multivitaminserum . Wat onderscheidt dit serum van andere serums ?

By |Blog|Kommentare deaktiviert für Waarom moet jij een serum gebruiken ?

Wat is het verschil tussen Botox en Fillers ?

wat is het verschil tussen Botox en Fillers

Vaak krijg ik de vraag“ of ik niet iets heb om en rimpel te laten verdwijnen“, het liefst een crème en verder niet te veel gedoe. Helaas heb ik niet „miracle in a gar“ en kunnen rimpels niet zo maar weggecremt  worden.

Maar wat is is nou het verschil tussen Botox en Fillers?

Botox is een middel “ Botulinum“ wat in de spiertjes onder de huid gespoten wordt, met als doel de spiertjes te verlammen, als de spiertjes verlamd zijn kun jij deze niet meer aanspannen en lijkt jou aanzien meer ontspannen. Met Botox worden dus geen rimpels weggespoten,

By |Blog|Kommentare deaktiviert für Wat is het verschil tussen Botox en Fillers ?

Kan een crème een rimpel verwijderen?

Heel vaak krijg ik de vraag „kan een crème een rimpel verwijderen“?

Het antwoord hierop is nee. Wel kunnen wij met de juiste verzorging ervoor zorg dragen, dat een rimpel verzacht wordt, of als wij vroeg genoeg beginnen, het verouderingsproces vertraagd wordt.

Belangrijk te weten is dat leefgewoonten, stress en zonlicht onze huid sneller laat verouderen. Tegenwoordig zijn er wel veel hulpmiddelen die wij kunnen gebruiken zoals laserbehandelingen, chemische peelings, Microdermabrasie, Botox of Fillers enzovoort.

By |Blog|Kommentare deaktiviert für Kan een crème een rimpel verwijderen?

Je huid in de overgang

Als wij vrouwen in de overgang komen, dan komt ook onze huid in de overgang hormonen hebben een invloed op de veroudering.

Als wij in de overgang komen nemen onze oestrogenen af. Met deze afname wordt de elasticiteit van de huid minder. Hoe meer oestrogenen, hoe jeugdiger wij eruit zien!

Belangrijk te weten is dat wij niet de tijd terug kunnen draaien maar wel aan de symptomen kunnen werken.

By |Blog|Kommentare deaktiviert für Je huid in de overgang

Last van droge huid in de winter

Christine van den Bergh

Iedereen heeft er wel eens last van, maar er zijn verschillen!

Een echte droge huid heeft weinig talgklieren en kan dus niet veel vocht binden en is er een vochtarme huid. Bij een chronisch droge huid kun je het best producten mijden die de huidbarrière verstoren. Gebruik producten zonder harde alcoholen, kunstmatige kleur- en geurstoffen maar zorg ervoor dat je huid kalm gehouden wordt.

By |Blog|Kommentare deaktiviert für Last van droge huid in de winter