Wat is permanente make-up?

Micropigmentatie of permanente make-up (pmu) is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultra dunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw of eyeliner gezet.

Micropigmentatie wordt ook wel permanente make up (vaak afgekort als PMU) of cosmetische tatoeage genoemd. Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren (wenkbrauw tatoeage, eyeliner tattoo etc) waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt. Bij micropigmentatie wordt er gewerkt met verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

Voor wie is micropigmentatie geschickt?

Micrpigmentatie is ideaal voor iedereen die heel graag mooie

  • Wenkbrauwen
  • Eyeliners

wil hebben.

Als wij verouderen verliezen wij onze natuurlijke contouren en wordt het ook lastiger om wenkbrauwen of een eyeliner te tekenen.

Met pmu hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken als u gaat zwemmen of gaat transpireren.

Persoonlijk houd ik van natuurlijk mogelijk.

Hoelang blijft het zitten?

Pigmenten zijn lichtgevoelig en kunnen daarom verkleuren. Wij adviseren om wenkbrauwen na 1 jaar op te laten frissen. Zodra de kleur afneemt en wij de neiging hebben om een potlood te pakken is het tijd om een afspraak te maken voor het opfrissen.

PMU gecertificeerd en GGD gekeurd

huid & co is PMU gecertificeerd en GGD gekeurd. Op www.veiligpmu.nl kunt u zien dat het zetten van permanente make-up bij ons volkomen veilig is.

 

 

huid & co

huid & co

 

wenkbrauwen