ProSkin Treatments

ProSkin Treatments

Pro Treatments

Onze ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een Pro Teatment op maat.

Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

Ben jij op zoek naar huidverbetering op het hoogste niveau? In onze ProSkin Expert Active behandelingen worden de meest krachtige ingrediënten uit de BioSurface Peel en IonActive lijn ingezet. Ook maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur zoals microdermabrasie (peeling), ultrasound of zuurstof.

Pro Calm 30|60 min
Een behandeling die specifiek er op gericht is om jouw gevoelige huid te kalmeren en roodheid te verminderen. Deze behandeling is ook mooi te combineren met zuurstof

Pro Clear 30| 60 min
Klaar om de huid grondig te ontsmetten en ontstekingen na puistjes te kalmeren? PRO Clear pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eter tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen en huid kalmerende technieken. Een professionele huidexpert analyseert jouw huid en personaliseert de behandeling om zo jouw meest gezonde en heldere huid te behalen.

Pro Bright 30|60 min

PRO Bright is een intensieve, 3-staps service om de opname van Vitamine C te stimuleren. Dit krachtige ingrediënt zorgt voor onmiddellijke verheldering van de huid. Donkere vlekken worden verminderd en je teint wordt egaler. PRO bright behandeling zorgt voor een helderdere, gladdere huid. Vraag bij jouw huidexpert naar de mogelijkheden.

Pro Power Peel
Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s . Deze hoogwaardige peeling wordt helemaal op maat afgestemd op jouw wensen.

ProSkin PowerPeel behandelingen geven een extra mooi resultaat in kuurvorm.

Peel deal

3 behandelingen Pro PowerPeel         245,00

Contra-indicaties ProSkin PowerPeel
Houd rekening met het volgende bij het boeken van een ProSkin PowerPeel

  • Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfoliërende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je zwanger bent.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt.
  • Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acné zoals Isotretinoïne (RoAccutane).
  • Exfolieer niet 2-3 dagen voor de behandeling.
  • Hars of wax het gelaat niet 24 uur voor of na de behandeling.

Afspraken

Niet geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht!

By |Geen categorie|Kommentare deaktiviert für ProSkin Treatments

Comments are closed.