TDA zuurstof

Voor iedereen die er beter wil uitzien!

Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

SEYO TDA (TransDermal Application) is een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt.
Na een korte reiniging van de huid door middel van saffier (ter versnelling van de regeneratie van de cellen) wordt de behandeling gestart.
Tijdens de behandeling worden gepatenteerde werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag getransporteerd. In ongeveer 30 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. De huid voelt na de behandeling als opgevuld aan.

De huid wordt niet aangeraakt

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en zowel voor vrouwen als voor mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Werkstoffen

Tijdens de SEYO TDA (TransDermal Application) behandeling wordt gebruik gemaakt van serums.
Deze zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de zeer gevoelige en allergisch reagerende huid.
Deze unieke producten zijn exclusief in Zwitserland ontwikkeld en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd, word vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uit zien.

behandelingen

Cadeaubonnen

Huid & Co biedt cadeaubonnen aan waarmee je heel eenvoudig iemand op een originele manier bedankt, feliciteert of in het zonnetje zet.

contact

Maak een afspraak, bel of stuur een mailtje.